Aanmelden

pc
Vul het formulier digitaal in.

Vul het aanvraagformulier in

printer
Wilt u het formulier liever met pen invullen en per post versturen?

Print het formulier uit

Bent u een particulier en wilt u zich aanmelden voor een van onze diensten? Vul dan het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in en wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt zich aanmelden door:

o8gFxFk

Hoe verloopt de aanmeldprocedure?

Aanmelding

Zodra u zich bij ons hebt aangemeld (via de website of telefonisch) nemen wij telefonisch contact met u op om samen met u een aantal vragen door te nemen. Dit gesprek is bedoeld om uw hulpvraag te inventariseren en aan de hand van deze informatie te bepalen of wij u kunnen helpen.

Bevestiging

Na de aanmelding ontvangt u van ons een bevestigingsbrief waarin wij u vragen een aantal gegevens klaar te leggen voor ons intake gesprek. Het is voor ons van groot belang dat wij over de juiste informatie beschikken als wij bij u langs komen. Dit om goede zorg te kunnen verlenen.

Intake

Uiterlijk binnen twee weken na de bevestiging volgt er een intake gesprek bij u thuis. Tijdens dit gesprek komt uw financiële situatie ter sprake, uw hulpvraag en een inventarisatie van de informatie die u op ons verzoek hebt verzameld. Aan de hand van deze gegevens verlenen wij u verder zorg op maat, specifiek afgestemd op uw persoonlijke situatie.